Saturday, February 4, 2012

Looduskosmeetika allahindlus


This post is in Estonian, because it concerns a sale in natural cosmetics shop that delivers to Estonia only.

For my lovely Estonian ladies:

Looduskosmeetika poes Natural Me on 1.- 8. veebruarini allahindlus -- kuni 50 %. Tegelikkuses tähendab see küll, et suurem osa allahindluses olevaid tooteid on alla hinnatud 15 - 25 %, aga noh, pole paha seegi. Natural Me müüb mitmeid väga tuntud looduskosmeetika kaubamärke nagu Weleda, Dr. Hauschka ja Ecotools, aga ka selliseid asju, millest ma kuulnudki polnud, nagu Santaverde ja Miessence. Eesti oma tooted on esindatud GoodKaarma eeterlike õlide ja seepide näol.


Poe veebisait räägib:


"Natural Me e-pood on esimene ilutoodete edasimüüja Eestis, mis on eranditult keskendunud vaid puhtale orgaanilisele kosmeetikale.


Pakume üle 1000 orgaanilise make-up, aroomiteraapia-, näo- ja kehahooldustoote 22-lt maailmas tunnustatud kaubamärgilt. Seega, Natural Me e-poest leiate suurima valiku orgaanilist kosmeetikat Eestis."


Ma ei ole orgaanilise kosmeetika- ja nahahooldustoodete sajaprotsendiline fänn, sest allergiaid mul pole ja edevus jääb loodusearmastusele peale (khm, häbi, aga nii on ...) Siiski, viimasel ajal on eelistused naturaalsuse suunas kaldunud, sest looduskosmeetika on sageli lihtsalt nii hea lõhnaga ja toimelt nii mõnus :)


Kokkuvõttes, mina kasutan juhust ja tellin mõned asjad looduskosmeetika allahindluse raames. Ecotools'i pintsleid ja Goodkaarma seepe ja veelpaar asja, mis jäägu siinkohal salajasse. Loodan, et sellest infost oli abi.


Siiralt Teie,
Tolmu Rull

No comments:

Post a Comment