Wednesday, February 8, 2012

Bye-bye Essie ehk hüvasti Essie!

This post is mostly in Estonian again, because it's about Essie's nail polishes sale being discontinued in Estonia.

For my lovely Estonian ladies:

Nojah, nagu lugesite, siis lõpetab BeautyPro Essie küünelakkide maaletoomise. Täna kinnitati mulle BeautyPro'st, et hetkel on käimas lõpumüük, kus iga lakk maksab 3.50 EUR ( muidu poodides 8-9 EUR). Soodusmüügis - 40 % on veel kõik Essie alus- ja pealislakid (neid on võimalik osta ka nn. hulgikoguses suurtes pudelites). 

 Vähemalt Tallinna esindustesse on jäänud müügile valdavalt küll “igavad” roosad, tumepunased ja valged/läbipaistvad lakid, aga näiteks osad sügiskollektsiooni 2010 lakid olid täna veel olemas. Kes toona ilma jäi, siis nüüd on veel võimalus. Soovitan kindlasti tšekkida ka alus- ja pealislakke! Näiteks To Dry For kiirkuivataja-pealislaki kombo tundub mulle väga hea ja praegu imelise hinnaga 3.50 EUR.

Hetkel ei osatud BeautyPro-st öelda, kaua lõpumüük jätkub ning kas edaspidi keegi hakkab Essie't Eestisse maale tooma või ei. See selguvat, kui neil on leping Essie'ga täiesti lõpetatud.

Minul on sellest muutusest kahju, sest Essie lakid meeldisid mulle. Aga nagu klassikud juba ütlesid – we'll always have eBay!

Siiralt teie,
Tolmu Rull

* Palun taas vabandust nõmeda pressipildi pärast, aga tahtsin uudise kiiresti teieni tuua ja pilti teha täna õhtul tõesti enam ei jõudnud. 

** BeautyPro'l on hetkel sünnipäevanädal, seega ka palju muid soodustusi. Vaadake soodukaid ja lahtiolekuaegu siit.

1 comment:

  1. Hei! Premeerin sind The Versatile Blog Awardiga. Vaata lähemalt: http://beautyblogfromg.blogspot.com/2012/02/versatile-blog-award.html

    ReplyDelete