Sunday, September 16, 2012

Grimas meigitooted ja pintslid 40 % soodsamalt!


This post is in Estonian only, as it concerns a voucher deal of Dutch professional make up range Grimas in Estonia.

Minu blogi pole kindlasti mingi reklaamiblogi, kuid ma lihtsalt ei saa häid soodukaid ja diile teiega jagamata jätta :) Ja sügiseti on neid palju.

Tänane lemmikpakkumine tuleb Hollandi profimeigisarjalt Grimas, mida saab Chilli.ee voucheriga soetada tervelt 40 % soodsamalt! Pakkumise, tootenimistu ja hinnakirja leiad siit.

Grimas'e Eesti edasimüüja Tartus ilumessil. Pilt näpatud FB-st.
Grimas on proffidele mõeldud teatri- ja lavameigisari, mis loomulikult sobib ka tavameigi tegemiseks.  Mina tutvusingi selle sarjaga meigikoolitusel. Kuigi Grimas'e sari oli vahepeal Selverites vabalt müügil, pole see Eestis eriti tuntud, kuid ma tahaks seda viga veidi parandada.

"Professionaalidele mõeldud" tähendab Grimas'i puhul, et valikusse kuuluvad ka näomaalinguvärvid, kunstninad, -silmad, -kõrvad, lateksist "kiilasparukad", kulmu- ja habemeliimid, haavade ja kortsude tegemiseks mõeldud vahendid ja muu selline kraam, millega igapäevaselt eriti kokkupuudet pole.

Pildid on näpatud Chilli.ee kodukalt. 
Samas pakub Grimas'e sari ka laias valikus nn. tavakosmeetikas kasutatavaid vahendeid: lauvärve, põsepunasid, huuleläikeid- ja pulki, sädelusi, kunstripsmeid jne. Mina olen vaimustuses Grimas'e lauvärvidest, mis on tugeva pigmendiga, väga pehmed ja hästi hajuvad ning laias toonivalikus. Kiidan väga ka tolmpuuderid, mille toonivalik on väga lai ja müügil on ka täiesti värvitu tolmpuuder. Minu arvates on Grimas'e tolmpuudrid parima hinna-kvaliteedi suhtega tolmpuudrid, mida näinud olen. Mainisin tolmpuudrit ka oma lemmikute postituses. 


Ma usun, et ka muud tooted väärivad tshekkimist. Täpsemalt saab sarjaga tutvuda nende kodukal ja Eesti edasimüüja FB lehel, kus on toodetest palju pilte. 


Ahjaa, hinnast: profimeigisarja kohta on Grimas väga soodne, 35 g tolmpuudrit (jätkub igapäevase kasutamise korral aastaks kindlasti) maksab 10.35 euri ja lauvärv 2,5 g 7.75 eur. Täpne hinnakiri on siin. Ja nüüd voucheriga veelgi soodsamalt!

Igatahes soovitan. Kui tahate Grimas'e toodete lähemaid arvustusi, andke palun kommentaarides teada.

Siiralt teie,
Tolmu Rull

P.S. Ma pole Grimas'e ega nende edasimüüjaga Eestis kuidagi kommertsiaalselt seotud.

2 comments: