Wednesday, December 7, 2011

Glambox --kas teie tellite? Glambox vs GlossyBox

Pilt on Glamboxi veebilehelt
This post is available mostly in Estonian only, as it concerns a new service in Estonia: Glambox. It's concept is the same, as with GlossyBox, but I find it is too expensive and meagre for Estonian context. They offer mostly very small samples from cheaper brands. However, I would probably be a subscriber of GlossyBox, if it was offered here.

Yours Truly,
Tolmu Rull


For my lovely Estonian ladies:


Lugesin täna Cherry.ee-st, et nüüd on ka Eestis kuulsa GlossyBox'i sarnane teenus (või on see pigem toode?) See pakkus mulle kohe huvi, sest olen välismaa blogidest palju lugenud GlossyBox'ide ja teiste sarnaste üllatuskarpide kohta.


Kes ei tea, millega tegu, siis asja idee on selles, et tellid endale Glambox'i, maksad iga kuu kindla summa ja sulle saadetakse pakk 4-5 mini-ilutoote ehk sämpliga. Minitooted on suuruses 1 ml kuni 80 ml ja need valitakse juhuslikkuse alusel: sa ei tea ette, mis sulle saadetakse ja pole ka garantiid, kas need asjad sulle sobivad. Küll aga lubab firma, et minitoodete müügihind kokku on suurem kui hind, mille eest paki tellid. Glambox maksab 7.90 eurot, postikulu ei lisandu. 


Kuigi täna pakuti Cherry's Glambox'i üheks kuuks odavamalt (4.90 eur), ei tõusnud mu käsi siiski vautšerit ostma.


Esiteks, tootevalik, mille näidised võidakse pakki panna, ei paelunud mind. Valikus on palju minule tundmatuid brände, mis esmapilgul ei tundu üldse huvitavad, või selliseid, mis niikuinii palju testreid ja sämpleid jagavad, näiteks Lumene. GlossyBox koosneb luksusbrändidest, mille sämplid on ka väga kallid.


Teiseks, valikus on ka väga odavaid brände, näiteks BYS, mille täissuuruses tooted maksavad täishinnaga vaid paar euri. Tootevalikut lubatakse edaspidi küll laiendada, aga kes teab, milliste brändidega...


Kolmandaks, ettevõte lubab, et iga kuu on karbis vähemalt kaks 15 ml suurust sämplit. See oli Glambox'i juures kõige pelutavam. Mismõttes ma maksan 7.90 euri ja saan näiteks 2x 15 ml kreemikest ja 3 pisikest 1 ml testrit? Pole üldse hea diil. Testreid ja minisid saab sageli ostudega tasutagi kaasa.


GlamBoxis GlossyBox'is ikka on sageli ka täissuuruses tooteid, isegi sellistelt brändidelt nagu Nars, Stila, Leighton Denny jne. Mõnes pakis on koguni mitu täissuuruses toodet. Seega tundub GlossyBox oluliselt rohkem oma hinda väärt, ehkki on kallim (12.95 inglise naela ehk ligikaudu 15 euri). 


Neljandaks, Glambox ei tule mitte koju, vaid sellel peab automaadis ise järel käima.


Seega pean Glambox'i liiga kalliks ja liiga ihneks teenuseks. GlossyBox'i ehk isegi telliksin, kui seda Eestis pakutaks. Milline on teie arvamus? Kas telliksite?


Kui keegi tellis Glambox'i, siis oleks väga tore arvustust lugeda.


Siiralt Teie,
Tolmu Rull

4 comments:

  1. Ma enne asja maha ei tee, kui pole paki sisu näinud :D Arvustuse teen kindlasti, aga alles kuu lõpus. Kätte saab ju 20.-24.detsember.

    ReplyDelete
  2. hmm positiivne on see, et lõpuks midagi sellist ka Eestis siis on, aga sinu infole tuginedes tundub veidi jama tõesti, kuigi tekkis huvi proovida. :P

    ReplyDelete
  3. Mind pani täitsa huvitama... Peab ka tellima, eks siis näeb mis ja kuidas :)

    ReplyDelete
  4. Liz: Ma saangi ju ainult hetkeinfole tugineda oma ostuotsuses ja Glamboxi esialgsed lubadused tundusid mulle nadivõitu :)

    ReplyDelete