Saturday, June 9, 2012

Shopping abroad: little Drogas aka Latvian Superdrug haul & mini reviews



Doing my travel beauty products overview I discovered an old picture of a little haul from Riga.

In Latvia and Lithuania, there is a drugstore chain called Drogas, that is the Baltic version of UK's infamous Superdrug chain. As Superdrug, Drogas carries everything from lipsticks to underwear, only with slightly different brands and less discounts. (In some countries the store operates under the name Watson's, but all these stores belong to same international business group, budding business geniuses can find out more here.)

So I did a small haul there, and picked up Superdrug Cranberry and Pomegranate Shower Gel (1.49 LVL or 2.20 euros) & Body Butter (1.99 LVL or 2.85 euros). These smell divinely of pomegranate juice, are both quite moisturising and the body butter sinks into my skin much faster than The Body Shop body butters. The negative side is these contain SLS and paraffinum liquidum, but this does not bother me so much.

I also bought Watson's tweezers (0.99 LVL or 1.40 euros) that are OK, although I expected them to be sharper and double sharpener (0.89 LVL or 1.30 euros) that works super well. The pink crackle polish (1.79 LVL or 2.55 euros) was one I had missing from my Flormar crackle polishes line, review here.

My last purchase that time was InterVion natural fibre hair brush (2.59 LVL 3.70), that became my favourite fast. It detangles and smoothes hair in a second.

I also oggled Essence stand and might or might not gone back to make further aquantance with it :P

What can I say? Next time I'm in Latvia, I'll definitely drop by. As far as I know, the biggest and best Drogas store in Riga is in the Alfa shopping centre on Brivibas iela.

Have you been to Drogas? Do you have it (or Superdrug) at your country? Would you like to hear more about my beauty shopping abroad experiences?

Yours Truly,
Tolmu Rull



For my lovely Estonian ladies:

UK Superdrug'idest võime siin maailmanurgas vaid unistada, kuid Lätis ja Leedus on olemas Superdrug'iga samasse ärigruppi kuuluv poekett, mis kannab koledat baltipärast nime Drogas.

Ennevanasti oli Eestis sama (kosmeetika)pood Watson'si nime all, aga nüüd kahjuks enam mitte.

Muidugi ei müüda seal sama laia kaubavalikut, mis Superdrug'is, aga üht-teist põnevat siiski leiab. Näiteks on Läti Drogase poed Eestile lähim koht, kus müüakse blogimaailmas kuulsat Essence kosmeetikat. Mind paelusid ka Watsonsi kaubamärgi all pakutavad superodavad (ja täitsa kvaliteetsed!) ilutarvikud. Kindlasti lähen Drogas'e poodi veel.

Kas teie olete Drogas'esse sattunud? Huvitab teid üldse lugeda väljaspool Eestit shoppamisest?

Siiralt teie,
Tolmu Rull

5 comments:

  1. Ma ei teadnudki, et Lätis ja Leedus on Superdrugi (või Drogas) poed! Elades UKs on Superdrug minu kindel lemmik, sest paljud asjad on teise suurketi, Bootsiga, võrreldes natukene odavamad.

    ReplyDelete
  2. Mul on siiani kahju, et Watsons oma poed siin kinni pani :S Eks tuleb vist Lätti ostureisile minna :D ja otseloomulikult meeldib mulle lugeda ka väljaspool Eestit shoppamisest :)

    ReplyDelete
  3. Mulle ka väga meeldivad välismaa postitused. Olen isegi Drogasesse piilunud varem, aga nüüd pole oma 2a Lätti sattunud - või noh vähemalt nii pole sattunud, et seal aega šopata oleks. Mul on ka väga kahju, et Eestis watsons kinni pandi, aga Eesti omas minu teada Essence'i kaupa ei müüdud.

    ReplyDelete
  4. Mari: mulle meeldis Inglismaal käies ka Superdrug palju rohkem kui Boots! Juba kaubavaliku poolest näiteks. Inglismaal on see muidugi palju-palju parem kui Lätis.

    Miss L ja Liis: mul on ka kahju, et Watson's ära kadus, seal oli alati häid soodukaid ja põnevat kaupa. Essence't polnud Eestis jah. Välismaa-postitusi teen siis kindlasti veel, sest juba käes oleva nädala lõpus asutan taas reisile :)

    Miss L, sul on eriti hea Lätti ostureisile minna, lähim Drogas peaks asuma Valmieras, Cesises ja Siguldas on ka. Neis poodides kahjuks ise ei ole käinud, seega kaubavalikut ei oska kommenteerida.

    ReplyDelete
  5. Shopping in USA has become much easier due to international shipping and much more offers that are really adorable!

    ReplyDelete