Tuesday, September 6, 2011

Meow Cosmetics catcall coupon alert!


Get your paws on Meow minerals tonight! To celebrate the Labour Day, they are giving 20 % off from all of their stock PLUS free worldwide shipping on orders over $  30. PLUS, there will be 2 free samples from their upcoming collection Pandora's Box included with every order.

So, what's with the catcall? The sun drenched lightly metallic Caribbean Escape collection is going to be discontinued tomorrow, so hurry up. Also, the Lost Rainforest collection is going to be discontinued from the end of September.

The offer is good until midnight tonight. Use code: CatsHateWork.
Isn't it a lovely name to a coupon code?

View the whole offer here or shop here

Unfortunately, my first order from Meow hasn't arrived yet, so I can't give you any swatches. I'm usually not that into mineral pigments, but I've read a lot of good words about Meow and their fun, sexy, pure and feline concept just grabbed me, so I decided to try their stuff out and a bunch of samples are on their way to me. Until then, you can find some Caribbean escape swatches hereherehere and here.

Sincerely Yours,
Tolmu Rull

To my lovely Estonian readers:

USA mineraalmeigimüüjal Meow Cosmetics on täna 20 % soodukas koos tasuta saatmisega, kui tellid üle $30. Valik on lai, niiet see summa saab päris kähku täis.  Lisaks saab tellimusega kaasa kaks näidist uuest kollektsioonist. Kellele meeldib Meow Caribbean Escape kollektsioon, siis täna on viimane päev seda tellida. 

Kasuta koodi: CatsHateWork. Pakkumine lõpeb täna südaööl (kahjuks ma ei tea, millise ajavööndi järgi).

Minu esimene, suvise sooduka ajal tehtud tellimus Meow'st pole veel kohal, seepärast swatch'e ei saa. Kuigi ma pole suurem mineraalmeigifänn, siis Meow nunnud kiisud ja lai toonivalik võlusid mind ära ja ootan põnevusega, millal paki kätte saan. Seniks võib vaadata Nea suurepäraseid swatch'e või shopata siin . 

Siiralt teie,
Tolmu Rull




7 comments:

  1. Sealt tasub osta mineraalmeigipõhju! Neil on suurimad võimalikest topsidest, vist 3-untsised - jätkub aastateks! Ma vist lähen nüüd šoppama kuigi just eile ostsin Lucy Mineralsist ühe 25 USD-se sooduskomplekti ära (2 meigipõhja, mingi lau- v. kulmuvärv ja täissuuruses põsepuna - kokku 4 asja ja ilma saatekuluta!). Ma peaksin seda ka promoma, aitäh hea mõtte eest :).

    ReplyDelete
  2. Ma lähen ka shoppama, pakkumine on väga hea :)

    Aga mineraalmeigipõhju julgen vist osta ainult sämplitena -- minu nahale need üldiselt väga ei sobi, nahk läheb liiga läikima. Näiteks Everyday Mineralsi omad jagasin sõbrannadele.

    ReplyDelete
  3. mul on meeletu hunnik Meow nänni. Lauvärvid ja põsepunad on neil ilusad ja üldiselt ka hea kvaliteediga. Üks põhi sobib ka pisut kuivemale nahale (pampered variant).Tasuta sampleid panevad nad vist küll alati kaasa. Kahju, et nad oma tasuta saatmise summa kõrgemaks on tõstnud. Viimati kui tellisin (minu meelest oli see maikuus veel), sai tasuta saatmise ka 25$ tellimuse puhul.

    ReplyDelete
  4. 30 on jah veits õnnetu summa - meil on ju maksuvaba piir 21,98 eur peal (ca 32 USD) - väga napikas.

    ReplyDelete
  5. Hmm, ma olen veebist just lugenud, et Pampered sobib rasusemale nahale hästi.

    Ja tänasest pakkumisest saan ma niimoodi aru, et $30 peab olema tellimus enne 20 % mahaarvutamist. Seega oleks saadetis 17 euri kandis.

    Sil, millised su lemmikpõsepunad on? Uurisin veebis swatche, väga kenasid värve leidub. Ja ehk oskad ka pintsleid kommenteerida?

    ReplyDelete
  6. Tunnistan piinlikkusega, et nüüd on mu poole teel 3 sleek munchkinit toonides Ocicat, Manx ja Abyssinian, loodetavasti mõni neist sobib ja ülejäänutele leian ostjad :)

    ReplyDelete
  7. Eh, ma unustasin mainida, et MINU kuivemale nahale.:) Eks see ole individuaalne. Muidugi nahakuivuse tippajal ehk kütteperioodil ja miinuskraadidega ei sobi mulle ükski mineraalpuuder, aga nt praegu on Meow Frisky Siamese pampered variant täitsa ok.
    Minu kõige lemmiku puna oli kunagises LE Egyptian Treasures kollektsioonist Cleopatra. Lisaks meeldis põsepuna vist nimega Tart. Uh, ma ei mäleta peast nimesid ja ei pääse praegu oma sample binderile (ei oska seda eesti keelde panna)ligi. Nii palju võin öelda, et kõik minu Meow põsepunad on olnud sellised sädelusega variandid. Peakski uurima, kas neil ka matte punasid on. Pintsleid pole tellinud.Soovitan Meow'd ka Halloweeni ajal ja siis, kui on 13 ja reede tsekata- neil on lahedaid erikollektsioone nendeks puhkudeks. Loodetavasti teevad siis ka rahvusvahelistele klientidele free shipping pakkumise.

    ReplyDelete